Συμμετοχές

Screen Shot 2015 04 21 at 6.46.54 PM 220x300

Συμμετοχές

Συμμετοχές

Screen Shot 2015 04 21 at 6.46.54 PM 220x300

Ο θεσμός της χορηγίας από τα αρχαία χρόνια είναι μια κοινωνική λειτουργία που βοηθάει την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη κάθε τόπου. Στη Vita Epsilon κατανοούμε τις ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Σαντορίνης και προσπαθούμε με αξιοκρατικές επιλογές να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και προβολή πολιτιστικών αξιών και δράσεων της τοπικής κοινωνίας.

Το 2011, διοργανώθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Vita Epsilon, η ημερίδα «Ελαιόλαδο & Τουρισμός». Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) με την υποστήριξη του κ. Βυζαντινού, ιδιοκτήτη της Vita Epsilon.

Το 2012 η εταιρεία συμμετείχε σαν χορηγός στο διεθνές συνέδριο AGRIC 2012 που αφορούσε το φυτογενετικό πλούτο και την αγροτική παράδοση στα νησιά του Αιγαίου, ενώ το 2013 στο συνέδριο IMIC 2013 – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, η εταιρεία υποστήριξε με τη παρουσία της τη σημασία της γαστρονομίας στο τουρισμό.

Το κοινωνικό έργο της εταιρείας δε σταματά στις χορηγίες. Συνεχώς προσπαθεί με κάθε εφικτό τρόπο να ενισχύει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και άτομα, να στηρίζει το πολιτισμό και τον άνθρωπο και να συνδράμει στη πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων πολιτισμικού χαρακτήρα.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο