1900 1

Δεν αρκεί να είσαι πολύ καλός σε αυτό που προσφέρεις στον πελάτη.
Πρέπει να είσαι μοναδικός. Αυτός είναι ο στόχος της Vita Epsilon....

Η Εταιρεία

Η Vita Epsilon είναι εταιρεία ειδών διατροφής με εξειδίκευση στο foodservice.

Απευθύνετε σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και χώρους μαζικής εστίασης.

Προσφέρει ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων για όλα τα είδη των επιχειρήσεων που διατηρούν επαγγελματική κουζίνα.

Η Vita Epsilon ιδρύθηκε την άνοιξη του 2008 διακρίνοντας την σπουδαιότητα του ρόλου της γαστρονομίας και ανέλαβε με υπευθυνότητα την υποστήριξη των σημείων μαζικής εστίασης.

Η επιλογή των προϊόντων και των συνεργατών της γίνεται κατόπιν ιδιαίτερης αξιολόγησης όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων και την ανάλογη προσοχή στο κόστος τους.

Ο στόχος της

Δεν αρκεί να είσαι πολύ καλός σε αυτό που προσφέρεις στον πελάτη.
Πρέπει να είσαι μοναδικός. Αυτός είναι ο στόχος της Vita Epsilon

Εγκαταστάσεις

Από το 2020 η Vita Epsilon διατηρεί στην Σαντορίνη νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000τμ που περιλαμβάνουν:

  • 1500τμ ψυκτικών θαλάμων και εργαστηρίων
  • 1000τμ αποθηκών ξηρών τροφίμων.
  • 200τμ εκθεσιακό χώρο για παρουσίαση και δοκιμή προϊόντων τροφίμων και καφέ.
  • 300τμ γραφεία

Επίσης η εταιρεία διατηρεί γραφεία 200τμ στην Αθήνα.

Τα προϊόντα της διανέμονται από ένα στόλο 10 φορτηγών ψυγείων.

Food Hall

Το Food Hall είναι, ένας ολοκληρωμένος εκθεσιακός χώρος εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας. Πρόκειται για ένα πολύ-χώρο γευστικών προτάσεων και το κατάλληλο μέρος για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να περιπλανηθούν σε γαστρονομικές εικόνες, συζητήσεις και γευστικές δοκιμές.

Δραστηριότητα

Η Vita Epsilon διαθέτει εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα τρόφιμων και καφέ προερχόμενα από:

  • Έλληνες Παραγωγούς.
  • Ελληνικές Εταιρείες που αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένους οίκους από Ελλάδα και Εξωτερικό
  • Απευθείας συνεργασίες με εταιρίες του εξωτερικού

Η Vita Epsilon διανέμει τα προϊόντα της σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Καφέ όλων των κατηγοριών.

Πιστοποίηση

Η ασφάλεια είναι μια από τις πρωταρχικές αξίες της Vita Epsilon.

Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (HACCP), όπου όλα τα προϊόντα διατηρούνται ανάλογα με το είδος τους και την κατηγορία τους.

Εφαρμόζεται επίσης σύστημα ISO 22000 (Ανάλυση Κινδύνου – Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), εξειδικευμένο στην εξασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Promo Video

video

Τις πρωινές ώρες ο επισκέπτης μπορεί να πάρει το πρωινό του από έναν πλήρη μπουφέ που αποτελείται από προϊόντα τροφίμων και ροφημάτων.  Σε μία πλήρης εξοπλισμένη κουζίνα οργανώνονται παρασκευές και παρουσιάσεις προϊόντων τροφίμων από συνεργάτες μας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης υπάρχει και ο ξεχωριστός χώρος του καφέ που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα από τα 8 ξεχωριστά χαρμάνια καφέ που διαθέτει η εταιρεία.

1096

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

209

Συνεργάτες Ελλάδα και Εξωτερικό

4268

Προϊόντα

53

Ανθρώπινο Δυναμικό

10

Στόλος/ Φορτηγά

Τμήματα Εταιρείας

Τμήμα Αγορών

Το τμήμα αγορών της εταιρείας αποτελείτε από 4 ικανά στελέχη που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να είναι συνέχεια με μία βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύουν ψάχνοντας, ερευνώντας και αξιολογώντας προϊόντα και συνεργασίες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Με βάση τις αξίες της εταιρείας επιλέγουν τα ξεχωριστά προϊόντα που δημιουργούν την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η Vita Epsilon.

Τμήμα ποιοτικού ελέγχου προϊόντων

Ο συνεργαζόμενος τεχνολόγος τροφίμων καθώς και ο σεφ της εταιρίας ελέγχουν και αξιολογούν τα προϊόντα και δίνουν έγκριση για  ένταξη ενός προϊόντος στον κατάλογο της Vita Epsilon.

Τμήμα Πωλήσεων

2 σύμβουλοι πωλήσεων τροφίμων και 2 σύμβουλοι πωλήσεων καφέ συγκροτούν το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.

Έχουν συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση στα προϊόντα της εταιρίας.

Με υπευθυνότητα, σεβασμό και συνεχής παρουσία στον πελάτη φροντίζουν να ακούσουν τις ανάγκες τους και να τον συμβουλέψουν.

Με την γνώση τους, την εμπειρία τους και την ειλικρίνεια τους κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών.

Τμήμα Παραγγελιών

Μια ομάδα 8 έμπειρων ατόμων φροντίζει την οργάνωση των παραγγελιών από την λήψη ως την αποστολή τους. Δίνουν μεγάλη προσοχή στην σωστή επιλογή των προϊόντων που ζητάει ο πελάτης καθώς και την ενημέρωση του για τυχόν διαφοροποιήσεις στην αρχική του παραγγελία και τέλος προγραμματίζουν τον ακριβή χρόνο παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη.

Τμήμα Αποθηκών και Εργαστηρίων

To τμήμα αποθηκών και εργαστηρίων της εταιρείας το αποτελούν 10 εκπαιδευμένα άτομα.

Με απόλυτη εξειδίκευση ανά χώρο και κατηγορία τροφίμων παραλαμβάνουν τα εμπορεύματα, στη συνέχεια  συλλέγουν και παραδίδουν στα φορτηγά της εταιρίας τις παραγγελίες προς παράδοση. Μία πολύ υπεύθυνη και σε ιδιαίτερες συνθήκες εργασία.

Με πιστοποιημένες άδειες χώρων και ανθρώπων πραγματοποιείται επεξεργασία και ανά-συσκευασία τροφίμων για κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών.

Τμήμα Οδηγών

Οι 21 άνθρωποι που επανδρώνουν τα 10 φορτηγά ψυγεία της εταιρίας είναι επιλεγμένοι ένας προς ένας.

Με σωστή συμπεριφορά οδήγησης  μέσα από συνεχή δρομολόγια παραδίδουν τις παραγγελίες κάθε πελάτη στην πόρτα του.

Η ευγένεια τους, η συνέπεια τους και η τήρηση των υγειονομικών κανόνων για το φορτηγό τους καθώς και για τον εαυτό τους, τους κάνει ξεχωριστούς.

Τμήμα Τεχνικών Μηχανών Καφέ

Οι 3 τεχνικοί της εταιρείας επιμελούνται την σωστή λειτουργία των 450 μηχανών καφέ που διαθέτει η εταιρία προς τους πελάτες της. Από την παραλαβή, την υπεύθυνη δοκιμή, την σωστή ρύθμιση στις ανάγκες των πελατών, καθώς και στην άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης τους καθιστά στην καλύτερη expert ομάδα τεχνικών καφέ.

Εργαστήριο Επεξεργασίας & Κοπής Κρέατος

Από το 2020 η Vita Epsilon εντάσσει στις υπηρεσίες της προς τους πελάτες HO.RE.CA. την πιστοποιημένη λειτουργία εργαστηρίου επεξεργασίας και κοπής κρέατος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και επαγγελματίες του χώρου.

Η φιλοσοφία της Vita Epsilon ήταν πάντα η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής.

Το butcher shop και το εργαστήριο κρέατος που ανοίγουν από το 2020 τις πόρτες τους, συνδυάζουν αισθητική και τεχνογνωσία προσφέροντας ποιοτικά κρέατα σε ιδανικές κοπές.

Στο κρεοπωλείο ο πελάτης μπορεί να βρει συλλογή κρεάτων από Ελληνικές και ξένες φάρμες καθώς και premium κρέατα. Μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά, κοτόπουλα και κρεατοσκευάσματα όλα διαθέσιμα και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι επαγγελματίες συνεργάτες της εταιρείας είναι δίπλα στους πελάτες ώστε να  εξυπηρετήσουν αλλά και να συστήσουν τις καλύτερες επιλογές ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση εστίασης.

Τι λένε οι συνεργάτες μας

"Η vitaepsilon όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας βασικός μας συνεργάτης. Μερικά από τα πλεονεκτήματα τους είναι η ποιότητα τον προϊόντων, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη. "

Κυριάκος Πασβάντογλου

Chef San Αntonio Santorini

"Vita Epsilon εξαιρετικοί συνεργάτες με ποιότητα και συνέπεια στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους."

Γιώργος Δόσπρας

(chef at andronis boutique hotel)

"Συνεργάζομαι με τη Βήτα έψιλον τα τελευταία 10 χρόνια σε καθημερινή βάση. Είναι από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες μου που με την καθημερινή τους συμβολή τόσο σε εξυπηρέτηση, σε προϊόντα όσο και στο σύνολο των υπηρεσιών, κρατάμε την ποιότητα στα υψηλότερα σημεία."

Μπέλεσης Γιώργος

Executive Chef - Kapari Natural Resort

Μετάβαση στο περιεχόμενο