ABOUT VITAEPSILON

Προφίλ

Η Vita Epsilon είναι εταιρεία ειδών διατροφής με εξειδίκευση στο foodservice.

Δραστηριότητα

Η Vita Epsilon διανέμει τα προϊόντα της σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Καφέ όλων των κατηγοριών

Εγκαταστάσεις και Πιστοποίηση

Από το 2010 η Vita Epsilon διατηρεί στην Σαντορίνη νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000τμ. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα.

Food Hall

Το Food Hall, ένας ολοκληρωμένος εκθεσιακός χώρος εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας.

Τμήματα Εταιρείας

Με βάση τις αξίες της εταιρείας επιλέγουν τα ξεχωριστά προϊόντα που δημιουργούν την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η Vita Epsilon.

1096

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

209

Συνεργάτες Ελλάδα και Εξωτερικό

4268

Προϊόντα

53

Ανθρώπινο Δυναμικό

12

Στόλος/ Φορτηγά

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive η ala cart Προσφορές η ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Foodservice HORECA

Η Vita Epsilon διανέμει τα προϊόντα της πλέον σε πάνω από 1000 επιχειρήσεις από το 2008 που ιδρύθηκε έως και σήμερα.  Με γνώμονα και στόχο να είμαστε όχι απλά πολύ καλοί αλλά μοναδικοί, δημιουργήσαμε ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων, την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε με ότι καλύτερο έρχεται στην αγορά, με εγχώρια προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και προϊόντα εισαγωγής από τις καλύτερες εταιρείες του Εξωτερικού.

Coffee experts & πλήρης υποστήριξη

Η Vita Epsilon διαθέτει 2 συμβούλους πωλήσεων καφέ, την καλύτερη expert ομάδα τεχνικών καφέ, ξεχωριστά χαρμάνια καφέ και πάνω από 450 μηχανές. 

Με απόλυτη υπευθυνότητα επιλέγουμε, κατόπιν δοκιμής από τους ειδικούς μας, τις καλύτερες ποικιλίες καφέ με σκοπό να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Το ανθρώπινο δυναμικό της Vita Epsilon παρέχει πακέτο κοστολόγησης με βάση τις ανάγκες της κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης. 

Έχοντας πλήρη γνώση των προϊόντων της επιχείρησης και εφόσον πρώτοι εμείς έχουμε συμπεριλάβει στις λίστες μας τα καλύτερα για τους συνεργάτες μας, είμαστε οι πλέον αρμόδιοι για να σας προσφέρουμε τις εγκυρότερες συμβουλευτικές υπηρεσίες.  

Παρουσιάσεις και Γευσιγνωσίες

Στο Food Hall της Vita Epsilon πραγματοποιούνται υψηλού επιπέδου γαστρονομικά ταξίδια

Οι παρουσιάσεις και οι γευσιγνωσίες που πραγματοποιούνται από τους συνεργάτες μας απ’ όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, αυτόν της απόλυτης γνώσης, την εξέλιξης και την δημιουργίας.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ

 1. Άνθρωποι

  Άνθρωποι με γνώση εμπειρία αγάπη στην εργασία τους

 2. Προϊόντα

  ποιοτικά οικονομικά ξεχωριστά

 3. Υπηρεσίες

  καινοτόμες με συνέπεια και φροντίδα

 4. Συνεργάτες

  ικανοποιημένοι πιστοί

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Vitaepsilon σε αριθμούς το 2019.

100

Αύξηση Εισαγμένων προϊόντων

60

Ανάπτυξη συνεργατών

75

Αύξηση επαφών στην αγορά

80

Αύξηση κύκλου εργασιών HORECA

65

Αύξηση κύκλου εργασιών COFFEE

Τι λένε οι συνεργάτες μας...

"Συνεργάζομαι με τη Βήτα έψιλον τα τελευταία 10 χρόνια σε καθημερινή βάση. Είναι από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες μου που με την καθημερινή τους συμβολή τόσο σε εξυπηρέτηση, σε προϊόντα όσο και στο σύνολο των υπηρεσιών, κρατάμε την ποιότητα στα υψηλότερα σημεία."

Μπέλεσης Γιώργος

Executive Chef - Kapari Natural Resort

"Όντας πελάτης από το ξεκίνημα είχα την χαρά να δω την εταιρία  να εξελίσσεται στον πιο πολύτιμο συνεργάτη μου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της VE είναι πάντα πρόθυμο να προσφέρει, με επαγγελματισμό, αφοσίωση και ζήλο, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αλλά προπάντων την ασφάλεια, την υποστήριξη και την σιγουριά που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας. Εταιρία με όραμα και στόχους που πάντα καταφέρνει να μας εκπλήσσει θετικά. "

Γιάννης Παπαευαγγέλου

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

geysinormama

Περιοδικά Γευσινόραμα

Ετήσια Εφημερίδα

ao1

Χορηγοί ΑΟ Θήρας & Πανθηραϊκού

symetoxes

Συμμετοχές

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΚΑΦΕ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ