vitaepsilon.gr ipiresies 1

Υπηρεσίες

Η Vita Epsilon διανέμει τα προϊόντα της πλέον σε πάνω από 1000 επιχειρήσεις από το 2008 που ιδρύθηκε έως και σήμερα. Με γνώμονα και στόχο να είμαστε όχι απλά πολύ καλοί αλλά μοναδικοί, δημιουργήσαμε ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων, την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε με ότι καλύτερο έρχεται στην αγορά, με εγχώρια προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και προϊόντα εισαγωγής από τους καλύτερους οίκους του Εξωτερικού.

Η εξειδίκευση της Vita Epsilon στο Foodwise Horeca και η εξέλιξη της μεταφράζονται σε αριθμούς (1125 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, 205 συνεργάτες, 3850 προϊόντα, 59 άτομα ανθρώπινο δυναμικό, 12 φορτηγά) που καθημερινά αυξάνονται με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων HORECA.

Η εταιρεία καλύπτει με την ευρεία γκάμα προϊόντων, το έμπειρο προσωπικό της, την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και με την φιλοσοφία και την αντίληψη της πάνω στο Foodwise Horeca, ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Μέσα από το πολυάριθμο και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό επιλέγουμε τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, τα οποία οι ειδικοί της εταιρείας μας ελέγχουν προτού ενταχθούν στις λίστες της Vita Epsilon. Στη συνέχεια, καθοδηγούμε και συμβουλεύουμε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών (custom εξυπηρέτηση). Επιπλέον, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της Vita Epsilon είναι η ενημέρωση και η καθημερινή υποστήριξη προς τους συνεργάτες μας.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των προϊόντων είναι εξασφαλισμένη και πιστοποιημένη και η άμεση παράδοση τους με ασφάλεια είναι προτεραιότητα για την Vita Epsilon.
Η Vita Epsilon διαθέτει 2 συμβούλους πωλήσεων καφέ, την καλύτερη expert ομάδα τεχνικών καφέ, μεγάλη ποικιλία σε ξεχωριστά χαρμάνια espresso και γαλλικού καφέ και πάνω από 500 τοποθετημένες μηχανές σε επιχειρήσεις των Νοτίων Κυκλάδων.

Με απόλυτη υπευθυνότητα επιλέγουμε, κατόπιν δοκιμής από τους συνεργάτες μας, τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και τον καλύτερο εξοπλισμό με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σας τόσο σε ποιότητα όσο και σε σύγχρονες λύσεις.

Στο Coffee Hall της Vita Epsilon έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα ξεχωριστό χώρο, όπου το εξειδικευμένο team της εταιρείας μας σας μυεί στα μυστικά και τις ιδιαίτερες γεύσεις των υπέροχων χαρμανιών καφέ που διαθέτουμε. Έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τον εξοπλισμό του γαλλικού καφέ και του espresso και να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Vita Epsilon σας εξασφαλίζει την σωστή ρύθμιση των μηχανών καφέ καθώς και σε περίπτωση βλάβης, το τμήμα τεχνικών μας με αμεσότητα ανταποκρίνεται και επιδιορθώνει οποιαδήποτε δυσλειτουργία τυχόν προκληθεί.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων θα σας καθοδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και είναι δίπλα σας με συνεχή ενημέρωση για τις όλες τις εξελίξεις στο χώρο του καφέ.
Έχοντας πλήρη γνώση των προϊόντων της επιχείρησης είμαστε οι πλέον αρμόδιοι για να σας βοηθήσουμε με έγκυρες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας σε τρόφιμα και καφέ, με ειλικρίνεια, σεβασμό και μεγάλη εμπειρία κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών και τους βοηθούν όπου χρειάζεται και επιθυμούν στο food cost του πρωινού των ξενοδοχείων ή του εστιατορικού μενού. Το πακέτο κοστολόγησης γίνεται πάντα με άξονα τις ανάγκες της κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης. Επιπλέον, στο Food Hall, τον πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο της Vita Epsilon μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας από κοντά και να επιλέξετε τους συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας.

Καθημερινά στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας λαμβάνουν χώρα παρασκευές, γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις τροφίμων και καφέ. Μέσα από τις πολυγευστικές προτάσεις μας, συζητήσεις και γευστικές δοκιμές σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τα καταλληλότερα προϊόντα για τις επιχειρήσεις σας, τα οποία θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας.

Η κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση έχει custom ανάγκες και η Vita Epsilon ως μια πλήρως εξειδικευμένη εταιρεία στο τομέα είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει σε custom κοστολογήσεις και επιλογή προϊόντων στα μέτρα του κάθε ξενοδοχείου, εστιατορίου, καφέ και κάθε είδους επιχείρησης μαζικής εστίασης.
Στο Food Hall της Vita Epsilon πραγματοποιούνται υψηλού επιπέδου γαστρονομικά ταξίδια.

Οι παρουσιάσεις και οι γευσιγνωσίες πραγματοποιούνται από τόσο από τον chef της εταιρείας όσο και από τους συνεργάτες μας απ’ όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι επιδείξεις έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, αυτόν της απόλυτης γνώσης, της εξέλιξης και της δημιουργίας. Για τον σκοπό αυτό, το Food Hall λειτουργεί καθημερινά από το πρωί με πλήρη μπουφέ πρωινού, παρουσιάσεις προϊόντων τροφίμων και καφέ για την καλύτερη και καταλληλότερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν εικόνα και άποψη στη δημιουργία του δικού τους μενού για τις επιχειρήσεις τους.

Οι γευσιγνωσίες και οι παρουσιάσεις έχουν σκοπό να βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για τις επιχειρήσεις σας. Οι σύμβουλοι της Vita Epsilon είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν σωστά.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Η Vitaepsilon σε αριθμούς το 2019.

25

Αύξηση Εισαγμένων προϊόντων

20

Ανάπτυξη συνεργατών

35

Αύξηση επαφών στην αγορά

100

Αύξηση κύκλου εργασιών HORECA

100

Αύξηση κύκλου εργασιών COFFEE

Μετάβαση στο περιεχόμενο