Ετήσια εφημερίδα – Τεύχος 4, Μάρτιος 2013

2013

Ετήσια εφημερίδα – Τεύχος 4, Μάρτιος 2013

Ετήσια εφημερίδα - Τεύχος 4, Μάρτιος 2013

2013

Πέρασαν ήδη έξι χρόνια και η Vita Epsilon έχει ήδη καταξιωθεί στη μαζική εστίαση των Νοτίων Κυκλάδων. Με συνέπεια, προγραμματισμό και σύμμαχό μας τη δυναμική των προηγούμενων χρόνων, είμαστε έτοιμοι τη νέα χρονιά να σταθούμε δίπλα στους συνεργάτες μας και να στηρίξουμε το δύσκολο έργο τους.

Για να το επιτύχουμε αυτό παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καθώς και στις αξίες που μας διέπουν. Κρατάμε σταθερές τιμές όλο το χρόνο και φροντίζουμε για τη σωστή διαχείρηση των προϊόντων μας. Ευχόμαστε δύναμη, υγεία, κουράγιο και να αποκομίσουμε όλοι νέες θετικές εμπειρίες την καινούρια χρονιά, η οποία ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο