Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

ladi

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

ladi

«Ελαιόλαδο και Τουρισμός» είναι το θέμα της ημερίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Vita Epsilon (Μονόλιθος-Μεσσαριά, Σαντορίνη – είσοδος αεροδρομίου). Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται στους επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες), σε όλους τους ασχολούμενους με τον τουρισμό, στους σεφ, τους δημοσιογράφους κλπ.

Το ελαιόλαδο, αλλά φυσικά και ο τουρισμός, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας, τόσο από οικονομικής άποψης όσο και πολιτισμικής. Ποια είναι η παρουσία του εθνικού μας προϊόντος, του ελαιολάδου, στους χώρους της μαζικής εστίασης; Μπορεί το ελαιόλαδο να παίξει το ρόλο του «πρεσβευτή» στα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας; Τι προτείνουν οι επιχειρηματίες για να γίνει το ελαιόλαδο πιο φιλικό στη χρήση από τη μαζική εστίαση; Ποια τα μυστικά για την επιλογή του σωστού ελαιολάδου για κάθε χρήση στην μαζική εστίαση;

Αυτά, και όχι μόνο, είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην ημερίδα.

Εισηγητές είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ Γιώργος Οικονόμου, το μέλος του ΣΕΒΙΤΕΛ και τυποποιητής ελαιολάδου Απόστολος Δουζένης και ο επιχειρηματίας, προμηθευτής μαζικής εστίασης Στράτος Βυζαντινός.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο