H Vita Epsilon στο πλάι του Α.Ο ΘΗΡΑΣ

ao1

H Vita Epsilon στο πλάι του Α.Ο ΘΗΡΑΣ

H Vita Epsilon στο πλάι του Α.Ο ΘΗΡΑΣ

ao1

Μετά από 8 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην επιχειρηματική αγορά της Σαντορίνης και των Νοτίων Κυκλάδων, έχουν καταφέρει να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα προς την εκπλήρωση των στόχων τους , ένας εκ των οποίων ήταν η καθιερωσή τους ως μια από τις καλύτερες εταιρείες τροφοδοσίας μέσα από τη ποιοτική παροχή υπηρεσιών και ποιοτικών προιόντων προς τους πελάτες της. Όλη η οικογένεια της Vita Epsilon εργάζεται με όραμα να κάνουν την εταιρεία τους πρότυπο στο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο.

Βασικό κομμάτι της κουλτούρας τους είναι να υποστηρίζουν τις δράσεις που έχουν ξεχωριστό νόημα και να προωθούν ουσιαστικά έννοιες και αξίες όπως το ήθος και η υπευθυνότητα. Η χορηγία τους και η υποστήριξη τους στον Αθλητικό Όμιλο Θήρας, βασίζεται σε αυτές τις κοινές αξίες αλά και σε άλλες όπως είναι το πάθος τους για τον αθλητισμό, την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την ανάγκη για εξέλιξη.  Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και οι υψηλοί  στόχοι είναι επίσης κοινά χαρακτηριστικά  που μοιράζονται.

Επίσης θεωρούν καθήκον και υποχρέωση τους ως εταιρεία να λειτουργούν με κοινωνική υπευθυνότητα και να συνδέονται με το κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουν βοήθεια σε ετήσια βάση για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δίνονται χορηγίες για διάφορες κοινωφελής εκδηλώσεις και μέσα στα δύσκολα χρόνια λόγω της κρίσης στηρίζουν συνάμα και οικογένειες που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Στις μέρες μας, προέχει η δημιουργία ενός περιβάλλοντος αισιοδοξίας που θα εμπνέει και θα εμπνέεται. Ικανό να επανεκκινήσει την ανθρώπινη δύναμη, να αναδείξει το τόπο μας και να επενδύσει σε ένα αισιόδοξο μέλλον.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ η χώρα μας έχει ανάγκη τη δύναμη της  νέας γενιάς που που μέσα τις δύσκολες συγκυρίες θα τολμήσουν να κάνουν πράξη τα ονειρά τους με πείσμα, υγεία και αφοσίωση. Η ενθάρυνση του αθλητισμού είναι όχι μονο αξιέπαινη αλλά και αναγκαία σε μια περίοδο γεμάτη προσκλήσεις.

>Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και ως τέτοιο το βιώνουμε. Στηρίζουμε τους αθλητές και επικροτούμε τη προσπάθεια του Ομίλου. Θα ήθελαν να ευχηθούν στον Αθλητικό Όμιλο Θήρας να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του και στους παίκτες να συνεχίσουν να αποτελούν αθλητικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και τους νέους αθλητές του τόπου μας. Είναι περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουν και εκείνοι σε αυτή τη προσπάθεια. Ο αθλητισμός μας ενωνει και μας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς, μακριά από κακίες, μίση και μικροπρέπειες

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο