Γευσινόραμα

geysinorama

Γευσινόραμα

Γευσινόραμα

geysinorama

Το Γευσινόραμα, ένα νέο περιοδικό-κατάλογος με τη σφραγίδα της Vita Epsilon, κάνει την εμφανισή του στο χώρο της γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης.

Η Vita Epsilon στη νέα της αυτή προσπάθεια προσεγγίζει συνδυαστικά τη προσωπική της εξέλιξη & τα προιόντα που διανέμει με άρθρα και προτάσεις γύρω από το χώρο του φαγητού.

Με τα ενημερωτικά και ευχάριστα άρθρα του, το Γευσινόραμα στοχεύει να διαδόσει μια νέα μορφή επαγγελματικού καταλόγου. Δοσμένο με μια μοντέρνα & φρέσκια νότα παρουσίασης, το περιοδικό διανέμεται δωρεάν και αποσκοπεί από τη μια πλευρά να ενημερώσει τον επαγγελματία για τα διαθέσιμα προιόντα της εταιρείας και από την άλλη τον προσκαλεί να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από διάφορα γαστρονομικά θέματα & προιόντα.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την καινοτόμο ιδέα επαγγελματικού καταλόγου-περιοδικού στο παρακάτω link.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο