Ετήσια εφημερίδα – Τεύχος 2, Σεπτέμβριος 2010

12

Ετήσια εφημερίδα – Τεύχος 2, Σεπτέμβριος 2010

Ετήσια εφημερίδα - Τεύχος 2, Σεπτέμβριος 2010

12

Αγαπητοί φίλοι,

Η θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στο πρώτο τεύχος του εντύπου μας, μάς δίνει ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και διάθεση να συνεχίσουμε την περιοδική επικοινωνία μας μαζί σας. Η φετινή τουριστική περίοδος άνοιξε με τις αγωνίες και τις ανησυχίες που πάντα συνοδεύουν το ξεκίνημά της, αλλά παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις λόγω της οικονομικής ύφεσης, το νησί μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί παραδοσιακό προορισμό για ταξιδευτές από όλο τον κόσμο.

Η μαζική εστίαση παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της τουριστικής ανάδειξης του νησιού μας. Και η επιτυχία αυτή ανήκει σε όλους μας. Σε εσάς και εμάς τους προμηθευτές σας.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καφές, είδη πρωινού, κρέατα, θαλασσινά, μπακαλική, premium προϊόντα, ethnic τρόφιμα.
Προϊόντα με οικονομική τιμή και premium επιλογές για ξενοδοχεία all inclusive ή ala cart καθώς και προσφορές ή ιδιαίτερες ζητήσεις για εστιατόρια παραδοσιακά η gourmet.
Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφέρονται με φορτηγά - ψυγεία. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP & ISO 22000).
Μια ομάδα από 8 άτομα στο τμήμα παραγγελιών, 10 άτομα στις αποθήκες και 21 άτομα στα δρομολόγια, φροντίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Το τμήμα αγορών με ευρεία γνώση των προϊόντων τροφίμων, φροντίζει να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες ζητήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο