+30 22860 32430 [email protected]

A gastronomy classic, revisited

Ένα εμβληματικό ελληνικό πιάτο, το αρνάκι με χυλοπιτάκι στο φούρνο, επανέρχεται στο προσκήνιο ανανεωμένο μεν, αλλά διατηρώντας στο ακέραιο τον χαρακτήρα του Comfort Food που κατέκτησε επάξια στα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια.

 

Η πρόκληση: Ζητήσαμε από τον chef Γιώργο Μπέλεση να μας προτείνει ένα πιάτο με αρνάκι.

Η απάντηση του Chef: χεράκι ξεκοκκαλισμένο από αρνάκι γάλακτος μαγειρεμένο αργά σε polpa τομάτας με ζωμό και αποξηραμένα μανιτάρια Porcini. Συνόδευσε με παραδοσιακό χυλοπι΄τάκι και σέρβιρε με granella φιστικιού, πέρλες peperoncini και μείγμα βοτάνων Herbes de Provence.

 

en_GBEN