Χέρι Χέρι Ήφαιστος και Vita Epsilon

Χέρι Χέρι Ήφαιστος και Vita Epsilon

Χέρι Χέρι Ήφαιστος και Vita Epsilon

Χέρι Χέρι Ήφαιστος και Vita Epsilon

Χέρι Χέρι Ήφαιστος και Vita Epsilon

Σε συμφωνία ήρθαν ο Ήφαιστος Θήρας με την εταιρία εμπορίας τροφίμων Vita Epsilon με την τελευταία να χρίζεται μέγας χορηγός της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας που επισφραγίζει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών έχεις ως εξής:

”Ο Α.Σ. Θήρας Ήφαιστος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την καλύτερη εταιρεία εμπορίας τροφίμων του νησιού και μια από τις μεγαλύτερες των Κυκλάδων, την εταιρεία Vita Epsilon, η οποία θα είναι ο μέγας χορηγός του τμήματος βόλλεϋ για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια. Μια καινούργια σελίδα για την ομάδα ξεκίνησε να γράφεται, με πολλές εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Η συμφωνία βρισκόταν στα σκαριά εδώ και καιρό αλλά μετά το ταξίδι της ομάδας στην Νάξο και την θετική αποτίμηση που έγινε και από τις δυο μεριές για την δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, σφραγίστηκε και επίσημα”.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Coffee-Breakfast Foods-Fresh and Frozen Food-Grocery store. Premium Food-Ethnic Food.
Low cost products or premium options for all-inclusive hotels or à la carte. Offers and special requests for traditional or gourmet restaurants.
The company implements the Food Safety Management System HACCP & ISO 22000.
Our team consists of 8 employees in the Purchasing Department, 10 employees in the Warehouse Department and 21 individuals who are employed as company drivers.
The Supply Department has extensive knowledge in food products and caters to the satisfaction of all special requests.