Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

Σαντορίνη: Ελαιόλαδο και Τουρισμός

«Ελαιόλαδο και Τουρισμός» είναι το θέμα της ημερίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Vita Epsilon (Μονόλιθος-Μεσσαριά, Σαντορίνη – είσοδος αεροδρομίου). Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται στους επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες), σε όλους τους ασχολούμενους με τον τουρισμό, στους σεφ, τους δημοσιογράφους κλπ.

Το ελαιόλαδο, αλλά φυσικά και ο τουρισμός, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας, τόσο από οικονομικής άποψης όσο και πολιτισμικής. Ποια είναι η παρουσία του εθνικού μας προϊόντος, του ελαιολάδου, στους χώρους της μαζικής εστίασης; Μπορεί το ελαιόλαδο να παίξει το ρόλο του «πρεσβευτή» στα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας; Τι προτείνουν οι επιχειρηματίες για να γίνει το ελαιόλαδο πιο φιλικό στη χρήση από τη μαζική εστίαση; Ποια τα μυστικά για την επιλογή του σωστού ελαιολάδου για κάθε χρήση στην μαζική εστίαση;

Αυτά, και όχι μόνο, είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην ημερίδα.

Εισηγητές είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ Γιώργος Οικονόμου, το μέλος του ΣΕΒΙΤΕΛ και τυποποιητής ελαιολάδου Απόστολος Δουζένης και ο επιχειρηματίας, προμηθευτής μαζικής εστίασης Στράτος Βυζαντινός.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Coffee-Breakfast Foods-Fresh and Frozen Food-Grocery store. Premium Food-Ethnic Food.
Low cost products or premium options for all-inclusive hotels or à la carte. Offers and special requests for traditional or gourmet restaurants.
The company implements the Food Safety Management System HACCP & ISO 22000.
Our team consists of 8 employees in the Purchasing Department, 10 employees in the Warehouse Department and 21 individuals who are employed as company drivers.
The Supply Department has extensive knowledge in food products and caters to the satisfaction of all special requests.