Νέες Αφίξεις

Νέες Αφίξεις

Νέες Αφίξεις

Νέες Αφίξεις

Νέες Αφίξεις

ΨΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΑ
Οι επιλογές σε ψάρια φιλέτα αυξήθηκαν με νέους κωδικούς σε τσιπούρα, μπαρμπούνι, κοκκινόψαρο φιλέτο καθώς και τόνος φιλέτο για σούσι. Νωπά ψάρια φιλέτα όπως σολομός, τόνος και λαβράκι συνεχίζουν να κατακτούν και τους πιο απαιτητικούς.

PREMIUM ΚΡΕΑΤΑ

Premium υγιεινά κρέατα που προσφέρουν μια γαστρονομική εμπειρία. Η γκάμα κρεάτων εμπλουτίστηκε με περισσότερα prime cuts σε black angus όπως rump steak, flap, tomahawk, brisket κιμά και επιλεγμένα κομμάτια σε Wagyu και Kobe. Άλλα κρέατα όπως ο Ελληνικός μαύρος χοίρος και τα Ιberico συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα σε premium κρέατα.

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΕΣ

Γραβιέρες από όλη την Ελλάδα που προσφέρουν απόλυτη ευδαιμονία. Παλαιωμένες με τον παραδοσιακό τρόπο σε τρύπες και σπηλιές, με θυμάρι, με θρούμπι, με τρούφα, με πιπέρι και κρασί. Αγνές και σπάνιες γεύσεις από την Ελληνική παράδοση.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ

Μαμαδίστικες πίτες φτιαγμένες με χειροποίητο φύλλο και αγνά υλικά. Μοναδικές γεύσεις όπως κολοκυθόπιτα με γλυκιά κολοκύθα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, παστουρμαδόπιτα αλλά και υπέροχη κλασική τυρόπιτα, σπανακόπιτα και σπανακοτυρόπιτα.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Coffee-Breakfast Foods-Fresh and Frozen Food-Grocery store. Premium Food-Ethnic Food.
Low cost products or premium options for all-inclusive hotels or à la carte. Offers and special requests for traditional or gourmet restaurants.
The company implements the Food Safety Management System HACCP & ISO 22000.
Our team consists of 8 employees in the Purchasing Department, 10 employees in the Warehouse Department and 21 individuals who are employed as company drivers.
The Supply Department has extensive knowledge in food products and caters to the satisfaction of all special requests.