Γευσινόραμα

Γευσινόραμα

Γευσινόραμα

Γευσινόραμα

Γευσινόραμα

Το Γευσινόραμα, ένα νέο περιοδικό-κατάλογος με τη σφραγίδα της Vita Epsilon, κάνει την εμφανισή του στο χώρο της γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης.

Η Vita Epsilon στη νέα της αυτή προσπάθεια προσεγγίζει συνδυαστικά τη προσωπική της εξέλιξη & τα προιόντα που διανέμει με άρθρα και προτάσεις γύρω από το χώρο του φαγητού.

Με τα ενημερωτικά και ευχάριστα άρθρα του, το Γευσινόραμα στοχεύει να διαδόσει μια νέα μορφή επαγγελματικού καταλόγου. Δοσμένο με μια μοντέρνα & φρέσκια νότα παρουσίασης, το περιοδικό διανέμεται δωρεάν και αποσκοπεί από τη μια πλευρά να ενημερώσει τον επαγγελματία για τα διαθέσιμα προιόντα της εταιρείας και από την άλλη τον προσκαλεί να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από διάφορα γαστρονομικά θέματα & προιόντα.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την καινοτόμο ιδέα επαγγελματικού καταλόγου-περιοδικού στο παρακάτω link.

VIDEO

video

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Coffee-Breakfast Foods-Fresh and Frozen Food-Grocery store. Premium Food-Ethnic Food.
Low cost products or premium options for all-inclusive hotels or à la carte. Offers and special requests for traditional or gourmet restaurants.
The company implements the Food Safety Management System HACCP & ISO 22000.
Our team consists of 8 employees in the Purchasing Department, 10 employees in the Warehouse Department and 21 individuals who are employed as company drivers.
The Supply Department has extensive knowledge in food products and caters to the satisfaction of all special requests.