Νέες Αφίξεις


ΨΑΡΙΑ ΦΙΛΕΤΑ
Οι επιλογές σε ψάρια φιλέτα αυξήθηκαν με νέους κωδικούς σε τσιπούρα, μπαρμπούνι, κοκκινόψαρο φιλέτο καθώς και τόνος φιλέτο για σούσι. Νωπά ψάρια φιλέτα όπως σολομός, τόνος και λαβράκι συνεχίζουν να κατακτούν και τους πιο απαιτητικούς.

 

 

 

 

 

PREMIUM ΚΡΕΑΤΑ

Premium υγιεινά κρέατα που προσφέρουν μια γαστρονομική εμπειρία. Η γκάμα κρεάτων εμπλουτίστηκε με περισσότερα prime cuts σε black angus όπως rump steak, flap, tomahawk, brisket κιμά και επιλεγμένα κομμάτια σε Wagyu και Kobe. Άλλα κρέατα όπως ο Ελληνικός μαύρος χοίρος και τα Ιberico συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα σε premium κρέατα.

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΕΣ

Γραβιέρες από όλη την Ελλάδα που προσφέρουν απόλυτη ευδαιμονία. Παλαιωμένες με τον παραδοσιακό τρόπο σε τρύπες και σπηλιές, με θυμάρι, με θρούμπι, με τρούφα, με πιπέρι και κρασί. Αγνές και σπάνιες γεύσεις από την Ελληνική παράδοση.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ

Μαμαδίστικες πίτες φτιαγμένες με χειροποίητο φύλλο και αγνά υλικά. Μοναδικές γεύσεις όπως κολοκυθόπιτα με γλυκιά κολοκύθα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, παστουρμαδόπιτα αλλά και υπέροχη κλασική τυρόπιτα, σπανακόπιτα και σπανακοτυρόπιτα.