Κρασιά και περισσότερα τυριά στον κατάλογο της Vita Epsilon.


Στον χώρο του κρασιού ανοίγει τα φτερά της από φέτος η Vita Epsilon εμπλουτίζοντας τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

Λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί καθώς και βιολογικά κρασιά, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, περιλαμβάνονται πλέον στις προτάσεις της εταιρείας και ήδη στον κατάλογό της υπάρχουν επώνυμα κρασιά από γνωστές ποικιλίες όπως ξινόμαυρο, λευκό μοσχοφίλερο και κόκκινο αγιωργίτικο.

Με την ευκαιρία αυτή, την προηγούμενη εβδομάδα ο δημοσιογράφος και εκπαιδευτής οίνου & γαστρονομίας και Σύμβουλος Διοίκησης της εταιρείας Foodrinco, Θόδωρος Λέλεκας, παρουσίασε σε επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας της Σαντορίνης τα κρασιά των Κτημάτων Παλυβού από τη Νεμέα, Χρυσοχόου από τη Νάουσα, Καραμολέγκου από τη Σαντορίνη και Limnos Organic Wines από τη Λήμνο. Τα σχόλια των παρευρισκομένων για τα κρασιά ήταν ιδιαίτερα θερμά, δίνοντας ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της νέας δραστηριότητας της Vita Epsilon.

vitaepsilon_9261

Παράλληλα με τη δραστηριοποίησή της στο χώρο της εμπορίας του κρασιού η Vita Epsilon ενίσχυσε σημαντικά και τον κατάλογο ελληνικών και διεθνών τυριών που διαθέτει δίνοντας πλέον όλες τις επιλογές που θα επιθυμούσε η υψηλή εστίαση της Σαντορίνης.

vitaepsilon_9185

Η Vita Epsilon ιδρύθηκε το 2008 από επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης & τροφίμων με στόχο να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί η συνεχής ανάπτυξη του foodservice στη Σαντορίνη. Καλύπτει καθημερινά ξενοδοχεία, gourmet και παραδοσιακά εστιατόρια, καφετέριες, catering και γενικότερα κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται πληθώρα τροφίμων καθώς και premium προϊόντα υψηλής γαστρονομίας.

Πηγή: http://atlantis-santorini.net/krasia_kai_perissotera_tyria_ston_katalogo_tis_vita_epsilon/