Η σημασία του ποιοτικού πρωινού


Bed & Breakfast Catalog

 

Στο ξενοδοχειακό κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι πλέον αντιληπτό ότι το πρωινό είναι μια απαραίτητη παροχή προς τους επισκέπτες. Όσοι επιθυμούν να έχουν μια πετυχημένη ξενοδοχειακή επιχείρηση έχουν συνειδητοποιήσει ότι ένα καλό πρωινό θεωρείται απαραίτητη παροχή για τη συνολική ικανοποίηση του πελάτη και αυτόματα για τη καλή εικόνα του ξενοδοχείου. Κανένας δεν επιθυμεί να δίνει κακή εντύπωση για την επιχείρηση του από την άλλη όμως όλοι επιθυμούν τη μείωση κόστους στις υπηρεσίες κυρίως όταν αυτές παρέχονται δωρεάν. Είναι όμως αναγκαίο να καταλάβουμε ότι είναι προτιμότερο να σερβίρουμε λίγα προϊόντα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις παρά περισσότερα χωρίς γεύση και ποιότητα.

Στη Vita Epsilon γνωρίζουμε την αξία του πρωινού. Είτε θέλετε να σερβίρετε ένα βασικό πρωινό είτε προσφέρετε υψηλής παροχής υπηρεσίες είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σε προσιτές τιμές που θα αναβαθμίσουν την εικόνα της επιχείρησης σας. Έχουμε επιλέξει τα είδη πρωινού με μεγάλη προσοχή. Οι μαρμελάδες μας είναι ελληνικές και πλούσιες σε περιεκτικότητα φρούτων, τα κρουασάν και οι ζύμες μας υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και το πιο απαιτητικό επισκέπτη, η ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά από το τόπο μας αλλά και από χώρες όλου του κόσμου καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες. Είτε πρόκειται για αλμυρές είτε για γλυκές γεύσεις είμαστε σε θέση όχι μόνο να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας αλλά και να σας βοηθήσουμε να στήσετε με προσοχή τη καλύτερη επιλογή πρωινού για το ξενοδοχείο σας.

Μη ξεχνάμε όμως και τη σημασία του καφέ στο πρωινό μας αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα καλό πρωινό με ένα κρύο γαλλικό καφέ ή χωρίς καφέ γιατί μπορεί να σας «τελείωσε» μάλλον θα απογοητεύσει τον επισκέπτη σας. Στη Vita Epsilon έχουμε να σας προσφέρουμε τη καλύτερη λύση στον καφέ έτσι ώστε το πρωινό σας να έχει μια ολοκληρωμένη ποιοτικά ταυτότητα. Με το σύστημα γαλλικού καφέ Cafitesse της Douwe Egberts έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε ζεστό γαλλικό καφέ και άλλα ροφήματα όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς καμία φύρα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η μηχανή του καφέ καθώς και η πλήρης τεχνική υποστήριξη παρέχεται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.