Η Σαντορίνη πίνει Douwe Egberts και η Vita Epsilon βραβεύεται!


Μία από της μεγαλύτερες εταιρείες καφέ σε όλο τον κόσμο βράβευσε την Vita Epsilon ως τον καλύτερο αντιπρόσωπο καφέ στην ελληνική περιφέρεια.

Το 2012 η Vita Epsilon έθεσε ψηλά τον πήχη και τα κατάφερε, φέρνοντας τη Σαντορίνη πρώτη σε κατανάλωση καφέ Douwe Egberts στην περιφέρεια.

Η πραγματικά πολύ σημαντική πρωτιά εκτός του ότι επιβεβαιώνει την ικανότητα της Vita Epsilon να υποστηρίζει και να αναπτύσσει προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, μας δίνει όμως και πολύ σημαντικά στοιχεία για την αγορά της Σαντορίνης και κατ’ επέκταση των Νότιων Κυκλάδων.

Όπως είναι γνωστόν, η Douwe Egberts έκτος από την πολύχρονη ιστορία της στον χώρο θεωρείται και από της πιο καινοτόμες στον κλάδο του καφέ. Η Σαντορίνη μέσα από αυτή την πρωτιά αποδεικνύει πως υπερασπίζετε επάξια το τίτλο του πιο κοσμοπολίτικου νησιού ενώ ταυτόχρονα φαίνεται η προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

H Vita Epsilon ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα νησιά των νότιων Κυκλάδων δίνει τον καλύτερο εαυτό της γεμάτο εκπλήξεις και προσφορές προς τους πελάτες της.