Προϊόντα

Στη Vita Epsilon αναγνωρίσαμε τις δυσκολίες στη τροφοδοσία των Νότιων Κυκλάδων και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της αγοράς. Δημιουργήσαμε μια εταιρεία με σταθερές αξίες την Ασφάλεια, τη Ποιότητα, τη Ποικιλία και τις Ανταγωνιστικές τιμές.

Προμηθεύουμε με υπευθυνότητα, όλα τα προϊόντα HORECA σε ξενοδοχεία με πρωινό και επαγγελματική κουζίνα, σε εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα καθώς και σε οποιοδήποτε είδος επιχείρησης μαζικής εστίασης στη Σαντορίνη και τις Νότιες Κυκλάδες. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες καθώς περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες όπως κρέατα, ψάρια, λαχανικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ζύμες, γλυκά και πολλά άλλα, σε διαφορετικές συσκευασίες για να εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε είδους επιχείρησης.

Έχοντας ως βάση τις αξίες μας επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα και συνεχώς προσπαθούμε για τη βελτίωσή μας. Κάθε χρόνο ο κατάλογος της εταιρείας εμπλουτίζεται με νέες αφίξεις από την Ελλάδα και από χώρες όλου του κόσμου.

Στηρίζουμε τη συνεχή μας ανάπτυξη και ερευνούμε διαρκώς την αγορά, τη ζήτηση, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση.

Σε κάθε μας βήμα προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στο πελάτη μας, να τον βοηθήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, να ακούσουμε τις προτάσεις του και να τον συμβουλέψουμε.