Η Εταιρία

 


ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


Vira Epsilon

Η Vita Epsilon ιδρύθηκε το 2008 από επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης & τροφίμων με στόχο να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί η συνεχής ανάπτυξη του foodservice στο νησί της γαστρονομίας, τη Σαντορίνη.

Καλύπτει καθημερινά ξενοδοχεία, gourmet και παραδοσιακά εστιατόρια, καφετέριες, catering και γενικότερα κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται πληθώρα τροφίμων που συνδυάζουν ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές καθώς και premium προϊόντα υψηλής γαστρονομίας .

Η Vita Epsilon χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών καθώς και για την υποστήριξη και κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Επιλέγοντας συνεχώς προϊόντα με βάση την ασφάλεια και τη ποιότητα και εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση παρέχοντας ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, η εταιρία εξελίσσεται κρατώντας σταθερές αξίες.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται επίσης στις επενδύσεις της σε ανθρώπινο δυναμικό, σε προηγμένο εξοπλισμό καθώς και στο συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων, συνδυάζοντας πάντα τη ποιότητα με τη τιμή.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


 

Με έδρα τη μαγευτική Σαντορίνη, η εταιρία εξυπηρετεί όλη τη γκάμα επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σε όλες τις περιοχές του νησιού σε καθημερινή βάση. Το όραμα όμως δε σταματά και η δραστηριοποίηση εξελίσσεται δυναμικά και στις υπόλοιπες Νότιες Κυκλάδες με στόχο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


 

Η ασφάλεια είναι μια από τις πρωταρχικές αξίες της Vita Epsilon. Τι πιο σημαντικό από τα ελεγχόμενα ποιοτικά τρόφιμα. Στη Vita Epsilon, η αναμονή του προϊόντος από τη στιγμή της παραλαβής μέχρι την παράδοση είναι ασφαλής σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ψυκτικοί και αποθηκευτικοί, ανάλογα με τη φύση του προϊόντος          (κατάψυξη – συντήρηση – ξηρό).

Με βασικό μέλημα τα παραπάνω η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (HACCP), όπου όλα τα προϊόντα διατηρούνται ανάλογα με το είδος τους και την κατηγορία τους. Προσπαθώντας ασταμάτητα για το καλύτερο, εφαρμόζεται επίσης σύστημα ISO 22000 (Ανάλυση Κινδύνου – Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), εξειδικευμένο στην εξασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

 

Certifications

FOOD MARKET


Food Market

Το 2011 εγκαινιάστηκε το food market, ένας ολοκληρωμένος εκθεσιακός χώρος εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας. Πρόκειται για ένα πολυχώρο γευστικών προτάσεων όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει στα ράφια και στα ψυγεία, τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το Food Market είναι το κατάλληλο μέρος για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να περιπλανηθούν σε γαστρονομικές εικόνες & συζητήσεις. Το Food Market μπορούν να το επισκεφθούν και ιδιώτες για τις αγορές τους.


ΔΙΑΝΟΜΗ


Vita Epsilon Cars

Αναγνωρίζοντας τη  σπουδαιότητα της άψογης και ασφαλής φιλοξενίας των προϊόντων από τη παραλαβή μέχρι τη παράδοση στο πελάτη, η εταιρία επένδυσε σε μια σειρά από ιδιόκτητα εξοπλισμένα φορτηγά-ψυγεία που διασφαλίζουν την έγκαιρη παράδοση στο πελάτη διατηρώντας την αλυσίδα ψύξης και την άψογη κατάσταση των προϊόντων μέχρι το τελικό τους προορισμό.


ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


 

Πως αλλιώς να πετύχεις ποιότητα και εξέλιξη αν δεν επενδύσεις στο παράγοντα «άνθρωπο». Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με το προσωπικό και προσφέροντας τη καλύτερη εκπαίδευση έχει στηθεί μια δυναμική ομάδα με όρεξη να ακούσει τις ανάγκες του πελάτη, να εξυπηρετήσει και να συστήσει τη καλύτερη επιλογή. Η ομάδα συμπληρώνεται με ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες όπου αυτό είναι απαραίτητο όπως τεχνολόγοι τροφίμων, chef κ.α.

Η προσπάθεια για επιτυχία ολοκληρώνεται μέσα από πετυχημένες και σταθερές συνεργασίες. Επιλέγοντας προμηθευτές με κοινές αξίες, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια και τη ποιότητα, έχουν χτιστεί πολυετής σχέσεις εμπιστοσύνης με προμηθευτές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.